längtaaaaaaaaaaaaaaaar ♥


längtaaaaaaaaaaaaaaaar ♥


hooopppaaaass

ege hatar jag att hoppas på saker, för det är så jobbigt sen när det inte går som man vill menatt jaja (allt jag hoppas på går faktiskt hemmåt just nu) och just nu hoppas jag på saker som jag i princip måste bekosta själv och det är ännu värre xD men jaja, igår iaf spenderade i princip hela dagen med lydii, och det var såååå kul! kommer bilder senare! :D nu regnar det ute = man kan inte göra ett piss -.- fast jag ska ändå försöka släpa mej ut och rida lite ;) dressyr får det nog bli tror jag ... emma kunde inte komma idag och det är väldigt väldigt bittert :( men hon kommer förhoppningsvis imorrn ist! :D nu kommer jag inte på nått mer att skriva men en bild får ni iaf:
hoppashoppashoppashoppashoppas ♥



trisst

jag har tråkigt .. :b lyssnar på musik och äter halloooon :D fyfan vad trist det är att vara sjuk -.- men det här är väl enda sättet att bli frisk? ;) jaja lite bilder iaf:
You are my one less lonely boy ♥
 

S ♥ M M A R L ♥ V

hihi, det krävs att något riktigt bra händer för att jag ska orka uppdatera, men nu när jag har mera tid ska jag försöka göra det lite oftare ... ;)) sommarlovet har börjat skit bra *host* har feber och har skit ont i halsen och nyser hela tiden, men det går lite periodvis, just nu mår jag skit bra och skulle kunna gå ut ochgöra vad som helst, men så fort jag går upp från sängen så viker sej benen och jag tänker ''kaanske inte'' hehe.. men jag tänker gå ut åtminstone ikv, jag ska hälsa på min ponny, utan att behöva stå vid fönstret och ropa hans namn så han far upp med huvudet och gnäggar, sen ser han mej ingenstans och blir helt snurrig, han  vet ju inte att han ska kolla uppåt ♥ knäppispingpong. annars är allt bra, förresten, vad kan ens vara dåligt när det är sommarlov!? och bara 10 dagar kvar till karlshem! fatta vad nice!
finaste ♥

RSS 2.0