haha

Idag har jag varit med lollo! :D det var askul, har förövrigt fyllt 13 och haft släkt kalas och så var jag med lollo & lydii igår! och nej, vi kan faktiskt inte äta tårta normalt, inte lollo iaf!haha, att vara med dom och äta tårta betyder likamed att skratta så mkt så man knappt kan andas! :D :D det har varit en asnajs helg ska ni veta männskor! haha och såklart så tog ju lollo & jag världens snyggaste cam-bilder, dom ska ni faktiskt få se efter att jag berättat om min födelsedag! ;)

Först vaknade jag och fick lite fina presenter, bla en resa till sverige och på den resan får jag köpa vad jag vill! (woho) sen for jag till skolan och det var ju rätt så kul, fick fina presenter av mina kompisar (iof bestod det mesta av godis, men whatever?!)  Sen for jag hem och lata mej en stund och efter det så stack jag till stallet och fixa åt världens sötaste ponny ♥  han var förövrigt ovanligt glad och gosig, det var mys! sen stack jag in, fixa mej, och så for jag, mamma, david & syrran till Indigo, det var aaassgott!! jag åt typ mini biff med pommes fritt och kryddsås, super! och sen till efterrätt så åt jag glass med choklasås och jordgubbar! muuuums :D sen for vi hem och tog det lite chill ett tag, sen nattmatade vi, och som grädde på mosen tog jag på mej mys kläder, drack cola och åt ostbågar medans jag så på Hereos! altså, det är seriöst väärldens bästa serie! :D aja, men nu får ni se cam bilder! xD







beccii ♥


^^

jag är asit dålig på att blogga >< men jag kommer aldrig på vad jag ska skriva .. aja idag hände det inte så mkt, vad jag minns, har klippt mej lite (a) men damp.. kommer inte på nått alls att skriva! hehe. eller jo, det här är sista ggn jag bloggar som 12 åring, slå det ni. hmm... känner mej ovanligt trött idag, ifall nån bryr sej, hah. aja men jag kommer helt seriöst inte på något mer att skriva -.- men kommer säkert på nått imorrn (tror jag)

beccii ♥

:P

heh.. jag har brist på att skriva saker .. men jaa.. somsagt så sov jag över hos lollo och det var fett nice (y) MÅSTE göras om!! sist jag skrev inlägg så skrev jag ju på min iphone.. det måste ha sett vackert ut, heh. men jo, somsagt hoppade jag för Florian idag (en holländsk världstjärna.. typ) han pratade ju förståss bara engelska men jag fattade allt, tro det eller ej, hahaha jag som var så jäkla kass på senaste engelska lektionen... fast jag sov ju typ så.. haha. lyckad är man. nejmen nu har jag asigt tråk och är allmänt depp så ska göra nått vettigt nu, hur man  nu än skulle lyckas mec sånt ;)


mobil-bild ;)

beccii ♥

Hello

NU ÄR JAG HOS LOLLO... HAR SOVIT HÄR, FETT NAJS! EHH.... ÄR PÅ MIN IPHONE SOM HAR ALLMÄNT FEL.... DVS DEN HAR NÅTT JÄKLA CAPSLOCK PÅ -.- HEHE, HAR VARIT LITE OAKTIV JAO... MEN SKA NOG BÖRJA AKTIVERA MEJ SNART..JAA, NU SKA VI DRA UT I SNÖN (Y) DET ÄR JU SOMSAGT LITE JOBBIGT ATT SKRIVA PÅ DEN HÄR SAKEN.. SÅ SKA DRA NU, IDAG SKA JAG HOPPA LEKTION FÖR FLORIAN, DET SKA BLI KUUUL!! :D  HAHA, MEN CYA XD

beccii ♥

:D

rubriken säger allt! :D Lollo & Lydii is back! woohoo (a) ska fara och träffa dom snart! :D NU blir livet kul igen, haha! förövrigt har det ju inte hänt så mkt :b det har varit snöstorm heeela dan, och det hindrade mej från att fara till lollo tidigare! :@ damp.. hehe, har just nu allmänt tråkigt.. ska gå till stallet nu och ta in hästarna tror jag :P  igår hade jag ridlektion, jag red Alice, och det gick nog ganska bra, ibland gick hon superfint i form men ibland blev det lite lågt och ibland satt hon bara upp huvvet, haha x) men för det mesta gick hon fint (: vi hade typ Ställning och Böjning tror jag :P aja men nu ska jag gå. puss

beccii

....

haha, okej, jag vet att jag suger på att komma på rubriker >< vet inte riktigt vad jag ska skriva .. det har ju somsagt inte hänt så mkt. eller jo! Lollo kommer hem imorrn! yeees (y) fast det har ju inte hänt ännu men. ohno skolan börjar på torsdag! och så börjar man 8 och allt -.- hur ska jag ooorka?! damn.  nejmen det är asigt kallt ute ;s saknar sommaren! hmm kanske kan lägga upp lite bilder,heh, mobilbilder dessvärre. vill inte ta ut min kamera i det här kalla vädret, då dör den :( aja men lite bilder från mobilen då :)




dom kanske inte var sådär super intressanta men.. okey men nu ska jag iaf gå och duscha och sen får jag se vad jag hittar på ;) Puss.

beccii ♥


Gott Nytt År! :D

ojj, hehe, har inte bloggat på ett tag märker jag nu oups (a) men det har varit ganska fullt upp måste jag säga :) Idag har jag ridit Snövit, hon var superduper duktig :D ♥  det var jätte kul att rida henne, spec. när hon gick så fint i slutet :) nu är kl 02:11 och snart ska jag nog gå och lägga mej, efter några timmar haha. Lollo och Lydii har ju varit i Teneriffa nästan en vecka nu, och när dom är borta har man ju allmänt tråkigt :) Jojo har som tur varit här och underhållt mej och sovit över, kul var det! nu tror jag att jag ska göra nått.. jag vet inte vad, spela Crazy Cabbie lite! woho, nejmen jag kommer nog på nått ;) har tagit lite bilder med mobilen så jag laddar upp några!




haha hon ser ut som en Islandshäst! ;D










haha dom var ganska söta jo :)

beccii ♥


RSS 2.0